Продукти:
1 пак. макарони
4 яйца
700 мл. прясно мляко
2 ванилии
ок. 15 с.л. захар
Приготването на рецептата не се нуждае от много обяснения, но все пак накратко. Яйцата, прясното мляко, ванилията и захарта се разбиват добре с миксер. Макароните се сваряват, изсипват се в тавичка и се заливат с яйчената смес. Изпичат са на 200 градуса.
Особено любим десерт са ми тези макарони!!! Пък не съм хапвала и аз не знам от колко години... Преди години баба направи и Филип за първи път опита макарони на десерт (по френско само като солена паста ги ядат). Ще взема да му направя, като се върна :)
ОтговорИзтриванеУсмивка от мен, Ради! :)
Много, много ги обичаме, рядко ги приготвям, но то от толкова рецепти, нямам време да повтарям:))) Но са ни любими, а твоите са страхотни, поздрави!
ОтговорИзтриване