24 април 2014 г.

Торта гараш

     Обикновено на Великден всички гости носят козунак и курабийки и затова реших да приготвя нещо различно. Рецептата за тази прекрасна и вкусна тортата взех изцяло от My Cooking Book   на Мария Митева. Както винаги тя е описала подробно процеса на приготвяне и затова мисля, че е излишно да повтарям тук всичко. Разделих сместа за блата на 5 части. За съжаление не успях да снимам тортата разрязана, тъй като трябваше да остане цяла за гостите.

За крема между блатовете добавих малко течна сметана и намалих количеството на маслото. Освен крем между блатовете поръсих и малко крокан. Отстрани украсих със смлени орехи. Да ви е сладко!












2 коментара:

  1. Разкошна е станала! Любима ми е:)

    ОтговорИзтриване
  2. Няма нужда да я режеш цялата я грабвам:)! Много е красива и без разрез си личи колко е вкусна! Не бих могла да устоя:) Поздрави!

    ОтговорИзтриване