Почти липсващото лято тази година си има и своите предимства. Тиквичките направо полудяха и не са спрели да раждат в изобилие. Ето и един по-здравословен вариант на мусака, който приготвих без запържване на продуктите.
Продукти:
500 кайма смес
2 средно големи тиквички
1 морков
1 глава лук
2 скилидки чесън
1 домат
1 коф. кисело мляко
2 яйца
сол, черен пипер, персен магданоз
1 коф. кисело мляко
2 яйца
сол, черен пипер, персен магданоз
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGzmqoKQqk3G523nuzNkU56B3BTivJTpGHqgDZdqUIvCNmzENUZuVQBAayyPcNGU0OmvmW7Bitu1zQuiPAn3zCrG8Pv0F90UCBUxb3JitZmF2sGUqAQs5pMyXowuFoB9zdvVaZsb3tGyNv/s1600/%D0%BC%D1%83%D1%81%D0%B0%D0%BA%D0%B0+%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B81+4%D0%93.jpg)
Този коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеЧудесна мусака Радост, аз много я обичам, а твоята е толкова апетитна ! Поздрави :)
ОтговорИзтриване