18 октомври 2018 г.

Вкусната храна обича "KIKKOMAN"

 
  
  Скъпи приятели, имам безкрайното удоволствие да ви представя играта ВКУСНАТА ХРАНА ОБИЧА KIKKOMAN”, организирана  от „ВК Комерсиал Европродукт“ ООД, дистрибутор на марка Kikkoman и „Блоговодител“ ООД – една прекрасна идея,  с която да провокираме фантазията и креативността си.  Приемайки тяхното предизвикателство до 14.11.2018 ще публикувам  различни рецепти, чиито оригинал не е от азиатската кухня и по принцип не съдържа соев сос.  Ако моите предложения ви харесат, можете да ме подкрепите като ги приготвите у дома или да споделите ваша собствена кулинарна идея. За тази цел е необходимо да публикувате рецептата и снимки на сътвореното от вас на специалната страничка на "Блоговодител"
  Всеки, който ме подкрепи ще получи електронен вариант на книгата с рецепти на Kikkoman „Традиционни рецепти естествено + К”, която да го вдъхновява в приготвянето на впечатляващи и вкусни ястия за  любимите хора.
  Освен това един от участниците, подкрепили блога ми, ще бъде избран на случаен принцип и ще получи подаръчен комплект от KIKKOMAN.  Най-активният участник с най-много рецепти, ще получи покана за Kikkoman мастър клас с шеф Петър Михалчев. Можете да се включите и в потребителската кампанията на Kikkoman и да спечелите страхотни награди, ако до 14.11.2018 закупите продукт с марка Kikkoman и регистрирате касовата бележка на www.kikkofood.bg . Това ще ви даде възможност да спечелите още много други награди – 160 дневни, 24 седмични и една голяма награда – универсален уред за готвене Tefal.
  Играта продължава до 18:00 ч. на 14 Ноември 2018 г, а официалните правила са публикувани на сайта на  „Блоговодител“.
  
    Нека се забавляваме заедно и покажем, че готвенето освен ежедневно задължение, може да бъде и творчество, магия и истинско приключение! За да се включите и ме подкрепите в играта, заповядайте тук
   Благодаря предварително за подкрепата ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар