Продукти:
1/2 стрък праз
2 скилидки чесън
2 картофа
1 зелена чушка
1 червена чушка
1 голям резен прясно зеле
1 малка глава червено цвекло
1/4 глава и няколко наситнени стъбла целина
2 големи моркова
листа прясна целина, пресен магданоз
фиде
сол, масло, олио, черен пипер
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4eMAx2t3PNrkM1xlzwuusDUxeVGoTEV1sOnD5eynuHN7GTfAcpw4dOsl71UrdCKLSPJ847lqNVV0kHQpRhZF5C3a6kUIZbjCFlghe1UMvZDxSHHfX4H63rUM8JezrTzAViOH_wvUU5-W4/s320/%25D1%2581%25D1%2583%25D0%25BF%25D0%25B0+%25D0%25B5%25D1%2581%25D0%25B5%25D0%25BD%25D0%25BD%25D0%25B0+1+5%25D0%2593.jpg)
Когато зеленчуците омекнат, супичката се овкусява със сол и черен пипер и се прибавя фидето. Листенцата пресен магданоз и целина се добавят, след като тенджерата се отстрани от котлона, за да се запази максимално ароматът им. Горещата чорба прекрасно се съчетава с любимите люти чушчици.
Прекрасна,
ОтговорИзтриванемного богата есенна чорба Радост.Цяла палитра от зеленчуци.
Поздрави !