Миш-машът е традиционно, лятно ястие за нашата кухня. Приготвя се бързо и лесно, а е толкова вкусен.... Как да не е от най-често предпочитаните от забързаната домакиня! Ето го и моят миш-маш!
Продукти:
2 глави лук
4 скилидки чесън
6 пресни чушки
3 домата
6 яйца
250 г сирене
бучка масло
зехтин или олио
няколко стръка пресен магданоз
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEja41bmShrshdsFbh5ieDYKN5Lwfp34BQft7Ny3U2bVr_qcWlIX-wFlFh4DouytSQG6qHcPPsPEVEqvB6PWVBKtS7LeHWopWPHB1rfyhbCfNG1VaYbtxqruTtJKaEuVTmtqb3TmiSBn_zz9/s1600/%D0%9C%D0%B8%D1%88+%D0%BC%D0%B0%D1%881+2%D0%93.jpg)
Яйцата се разбиват в купа и се прибавят към зеленчуците. Наръсва се и натрошеното сирене. Ястието се разбърква периодично, докато яйцата се изпържат. Ако сиренето е обезсолено може да се добави още сол. Прибавя се бучка масло, наръсва се с черен пипер и пресен, нарязан на ситно магданоз. За съжаление снимките са на доста лоша светлина, но все пак... Bon appétit!
Много го обичаме и ние, чудесен е станал твоят!
ОтговорИзтриванеИ ние обичаме миш - маш, страхотно ястие и зима и лете си го уважаваме. Чуден е твоят! Поздрави!
ОтговорИзтриване